VLOERBEDEKKING OP DE TRAP? KIES EENS VOOR EEN TRAPLOPER!

 In Geen categorie

Er is momenteel veel keuze in vloerbedekking. Laminaat, PVC stroken, hout of vinyl en natuurlijk ook tapijt. “Momenteel wordt tapijt vooral gelegd in slaapkamers en op trappen” , vertelt Dick Bontenbal van Bontenbal Interieur. Wilt u eens wat anders op de trap? Kies dan eens voor een traploper! Vond u de traploper bij oma vroeger ook zo mooi? Ze zijn weer terug van wegge-weest, alleen hoeven de moderne lopers niet geklopt te worden! “De lopers worden nu vastgeniet en gelegd met ondertapijt. Er liggen nog wel roedes over, maar die zijn er alleen maar om de naden in het tapijt te bedekken.” Cunera heeft een mooie loperserie van cocos, sisal en wol. “Maar ook van alle soorten tapijt kan een traploper gemaakt worden. Zo kan de vloerbedekking doorgetrokken worden in de traploper.”

 

” Mogelijk in alle soorten tapijt en hoeft niet geklopt te worden! “

 

Het tapijt of sisal wordt omgeboord met band, dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is, of gefestonneerd. Dit kan eventueel ook met een contrasterende kleur. “Roedes zijn er in nikkel, brons of rvs en worden met ogen vastgezet op de traptreden.” Voor een traploper is het wel belangrijk dat de trap goed geschuurd en geschilderd is. Als er lijmresten achterblijven op de treden kunt u beter de hele trap bekleden. Meer informatie? Bel Bontenbal Interieur.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt