GEEF JE WOONIDEEËN VORM MET EEN MOODBOARD EN BONTENBAL INTERIEUR!

 In Geen categorie

Ga je je huis (opnieuw) inrichten en loop je over van de ideeën? Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan eens een (online) moodboard: een sfeerbord waarop je alles wat je mooi vindt plakt of pint. Bijvoorbeeld mooie foto’s, kleuren-staaltjes, kleine lapjes stof, afbeeldingen uit tijdschriften of van internet. Zo geef je de sfeer vorm die je naar je huis kunt vertalen. Ga met je moodboard naar Bontenbal Interieur en zij geven deskundig advies over de mogelijkheden en kleuren die passen bij jouw stijl. “We hebben heel veel keuze in materialen en kleuren, in alle prijsklassen”, vertelt Bets Bontenbal. “Laminaat en pvc-vloeren, tapijt in alle kleuren en prachtige gordijnen en andere raamdecoratie”. Van tapijt van onder meer Bonaparte, Desso en Interfloor kan eenvoudig een vloer-kleed op maat gemaakt worden, zodat het perfect past in je huis. “Of kies eens voor sisal of kokos. Helemaal van nu!”

 

” We hebben heel veel keuze in materialen en kleuren, in alle prijsklassen “

 

Bontenbal heeft weer nieuwe gordijncollecties binnen: “De kleuren zijn weer terug. Bijvoorbeeld brique of turquoise, maar ook veel andere mooie warme tinten.” Ook verkrijgbaar in black-out
of dim-out verduisterende stoffen. De gordijnen worden op maat gemaakt. Lang, kort, met enkele of dubbele plooien of voor afwijkende raamvormen, alles is mogelijk!”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt