BINNENZONWERING, OOK VOOR DAKRAMEN EN RAMEN MET SPECIALE VORMEN

 In Geen categorie

Voor het zonnige weer in de zomer is buitenzonwering onmisbaar. Om het zonlicht buiten te houden kunt u natuurlijk ook binnenzonwering gebruiken: bijvoorbeeld rolgordijnen, vouwgordijnen of jaloezieën. “Er zijn talloze mogelijkheden voor dakramen en andere ramen waar geen buitenzonwering mogelijk is. “Ook zien we steeds meer mensen weer kiezen voor gordijnen en inbetween vitrage”, vertelt Bets Bontenbal. De trend in de woninginrichting is harde vloeren en alleen een vouwgordijn of plissé voor de ramen. “Vooral nieuwe huizen blijven op die manier erg hol klinken. Gordijnen dempen het geluid, het staat warmer en daarnaast is het een stijlvolle binnenzonwering.” Bontenbal Interieur heeft veel mooie gordijnstoffen in de laatste trends van merken als Holland Haag, Vadain, het Stoffengilde en de Designerscollectie. “Er is genoeg keuze in alle prijsklasses!”

 

” Er zijn veel mogelijkheden in allerlei prijsklassen! “

 

Ook voor Velux dakramen heeft Bontenbal Interieur mooie oplossingen voor zonwering en verduistering. “Er zijn vouwgordijnen, jaloezieën en plissés. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, ook met leuke kinderprints en in verduisterende stof. Ze sluiten goed af en passen op alle typen Veluxramen, dus ook op de oudere types.” Heeft u een raam met bijvoorbeeld een schuine kant of een ronde vorm? Ook daarvoor zijn allerlei soorten raamdecoratie mogelijk: bijvoorbeeld duetten, plissés of lamellen. “Dat wordt op maat gemaakt en hangt perfect!”

Recent Posts
Comments
  • Een WordPress commentator
    Beantwoorden

    Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt